Directeur Smurfit Kappa Parenco – Renkum / The Netherlands

Introduction

Smurfit Kappa Parenco is een papierproducent, gelegen aan de oevers van de Rijn in Renkum.

Smurfit Kappa Parenco beschikt over twee papiermachines; PM1 produceert grafische papierproducten en PM2 produceert verpakkingspapier, Fluting en Testliner3.

Information

Pim van Meeuwen+ 31 43 326 08 00

Application

Pim van Meeuwen+ 31 43 326 08 00

More news

Manager Process & Quality Management – Lanaken – Belgium

Introduction The Manager PQM is responsible for Process and QualityManagement in the mill. Responsible for quality assurance towards end products,half products, raw materials, operating standards and Quality systems.Optimisation of product quality and process effectiveness.  He/She act as interface in all quality andprocess related questions towards Sales, Marketing, TSS, Purchasing,Production, Finishing and R&D to realise output […]

Production Manager – Valencia (Spain)

This position has succesfully been filled

Organization Our client is a premier manufacturer of fine and specialty papers in Spain. The company now consists of thirteen subsidiaries and associated companies, among which six production facilities. The company is listed on the stock exchange. For the production facility in Valencia, we are looking for a production manager who has experience in paper-making […]

Productie Technoloog – Maastricht

This position has succesfully been filled

Introductie Als Productie Technoloog zult u zich in een intensieve opleidingsperiode het productieproces eigen maken. U zult zelfstandig deelprojecten uitvoeren. Hierna volgt een opleidingsperiode tot leidinggevende, waarin u voor een bepaalde periode leiding zal geven aan een team van ongeveer 25 medewerkers. Tijdens deze periode werkt u in een volcontinu dienstenrooster waarbij u zorg draagt […]

« More news