Hoofd Werktuigkundige (HWTK) voor de WKC – Eerbeek

Over de werkgever

DS Smith Paper De Hoop is een papierfabriek en produceert en levert circa 360.000 ton verpakkingspapier per jaar. Bij ons zijn ruim 170 collega’s werkzaam, waarvan een groot deel in een vijfploegendienst. De productie van papier vindt plaats met behulp van hoogwaardige, zeer kapitaalsintensieve apparatuur voorzien van geavanceerde besturingssystemen.

De warmte kracht centrale (WKC) heeft een omvang van 77 MW warmte en 65 MW elektriciteit. Het grootste gedeelte van de elektriciteitsproductie wordt geleverd aan de elektriciteitsmarkt en aan de papierfabriek wordt warme en elektriciteit geleverd. Naast een economisch argument voor deze centrale zijn er belangrijke energie en milieuvoordelen.

Het idee is om een driemanschap te hebben, bestaande uit Hoofd WKC, Onderhoud coördinator en HWTK, die de WKC aansturen. Hoofd WKC is eindverantwoordelijk, maar HWTK zal dan waarnemend leidinggevende zijn. Aansturen van de werkzaamheden in en rondom de WKC om de processen te waarborgen, rekening houdend wettelijke- en bedrijfseisen zoals tijd, kwaliteit, efficiency, veiligheid en milieu.

Functie

 • In deze functie stuur jij 12 machinisten aan zodat de energievoorziening (stoom en elektriciteit) naar de afnemers gegarandeerd blijft.
 • Jij voert de functioneringsgesprekken, maakt opleidingsplannen, volgt het verlofbeleid op en behartigt personeelsaangelegenheden
 • Jij motiveert en instrueert jouw team
 • Acteert op de gas- en elektriciteitsmarkt
 • Rapporteert over de energie-, emissie-, uptime- en rendementen van de centrale
 • Jij stelt en bewaakt de jaarlijkse budgetten
 • Jij bedient de beschikbare Utilities (lucht en water) en leeft de ISO voorschriften (Kwaliteit, Veiligheid, ARBO, Milieu Energie)na

Functie-eisen

 • Opleiding: REWICHWTK, Hoofd Werktuigkundige.
 • HBO met kennis van Energietechniek
 • Leidinggevendeervaring in een Warmte Kracht Centrale
 • Kennis van de (Nederlandse)Energie markt.
 • WTK moet is staatzijn te communiceren met verschillende afdelingen binnen de papierfabriek metzowel internen als externen.
 • HWTK moetbeschikken over een brede technische kennis en ervaring op het vlak vanenergietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en besturing.

Het aanbod

 • Een aantrekkelijke leidinggevende functie in dagdienst 
 • Goede primaire- en secondaire arbeisvoorwaarden
 • Goede ontwikkel mogelijkheden

Informatie

Neem contact op met Pim van Meeuwen (+316.53.26.55.11) voor meer informatie over DS Smith en deze functie.

Solliciteren

Heb je belangstelling?
Reageer dan via de “APPLY” button op onze website. 

More news

European Paper Graduate Programme – Asschaffenburg, Germany

This position has succesfully been filled

Introduction International settingThe Paper Graduate Programme will be split across several paper mills in Europe (The Netherlands, UK, Italy, France, Germany, Romania, Croatia and Bulgaria). By joining the graduate programme, you will be given the opportunity to gain a solid professional experience by working on strategic projects and develop your management skills. Your position allows […]

Health & Safety Cluster Advisor – Amsterdam, Linz, Bilbao, Pamplona, Bordeaux, Pitea

This position has succesfully been filled

Introduction Smurfit Kappa is an industry leader with 350 production sites around the world. Globally, 46,000 are employed in 35 countries. They own approximately 68,000 hectares of forest globally. Their forest estate management is based on sustainable development principles, promoting economic growth, a responsible use of natural resources and fostering social equity. SK provides recycling solutions to ensure […]

European Graduate Program (Paper Division) – Kemsley, UK

This position has succesfully been filled

Introduction DS Smith is committed to sourcing and developing talent across all levels of the organisation. To help us continue to run the successful business DS Smith is today, we invest a significant amount of time, effort and attention in our graduates – who we see as our leaders of the future. DS Smith is […]

« More news