Production Shift Supervisor – Maastricht

Introduction

De Productie Shift Supervisor isverantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van zijn team (35 FTE) Hijdraagt het SHEQ-beleid uit en ontwikkelt een continuous improvement cultuur.Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor een de realisatie van hetgebudgetteerde tijd, snelheid en bewerking rendement van de afdeling. Opjaarbasis produceert de afdeling 280.000.000 kilo papier.

Sappi Maastricht is een papierproducent dieeen technologisch hoogwaardig productieproces en constante innovatie inzet voorhet maken van een kwalitatief vooraanstaand product. Hierbij staan duurzaamheiden respect voor mens, natuur en milieu voorop. Wij werken met gecertificeerdehernieuwbare grondstoffen en ons product is volledig recyclebaar.

De papierfabriek, gelegen aan de Maas,beschikt met de PM6 over een van de grootste machines ter wereld voormeervoudig gestreken karton. Op deze machine produceren Sappi grafisch kartonen verpakkingskarton (FBB) voor zowel de grafische- als deverpakkingsindustrie. De grafische producten onderscheiden zich door hunuitstekende oppervlak en bedrukbaarheid. Sappi levert een breed gamma aanproducten van mat tot glanzend. De verpakking -kartons onderscheiden zich dooreen zeer hoge bulk in combinatie met een zijde achtig oppervlak met hoge glansen witheid.

Bekijk het filmpje om een indruk tekrijgen van het productie- en verwerkingsproces van papier.De Productie Shift Supervisor isverantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van zijn team (35 FTE) Hijdraagt het SHEQ-beleid uit en ontwikkelt een continuous improvement cultuur.Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor een de realisatie van hetgebudgetteerde tijd, snelheid en bewerking rendement van de afdeling. Opjaarbasis produceert de afdeling 280.000.000 kilo papier.

Function

 • De Shift supervisor werkt in een vol continue ploegensysteem en begeleidt en ontwikkelt zijn team (± 35 FTE)
 • Draagt zorg voor een optimale bezetting van de afdeling (Verlof aanvragen/planning)
 • Monitort en begeleid zieke werknemers (wet poortwachter)
 • Voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met zijn medewerkers
 • Stelt samen met HR persoonlijke ontwikkelingsplannen op voor het team
 • Draagt het SHEQ-beleid (Safety, Health, Environment, Quality) verder uit en ontwikkelt een continuous improvement cultuur
 • Realiseert het gebudgetteerde tijd-, snelheid- en bewerkingsrendement van de afdeling (Papier machine, Off-coater en de Rollenverwerking;
 • Zorgt ervoor dat het geproduceerde product wordt gemaakt volgens de vastgestelde productspecificaties;
 • Initieert en het begeleidt kwalitatieve verbetering van het proces en product d.m.v. het doen van voorstellen, uitvoeren en beoordelen van verbeteringsvoorstellen en het doen van proeven;
 • Initieert procesoptimalisatie in termen van o.a. kwantiteit, operationele kosten, milieu, veiligheid, en werkklimaat
 • Beoordeelt voorstellen en voert kostenreductie plannen betreffende grondstoffen, verliezen en hulpmiddelen uit. (Lean process)

Requirements

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde , Chemische technology, Procestechniek of Elektrotechniek
 • Leidinggevende ervaring; (Werk / Sport / Jeugdbeweging / Studentenvereniging)
 • Bij voorkeur ervaring in de zwaardere industrie, max 8 jaar
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van MS Office pakket en SAP (pre)
 • Competenties: motivator, resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, klantvriendelijk, flexibel, daadkrachtig, analytisch denkvermogen, goede communicatieve vaardigheden stressbestendig;
 • Aantoonbare kennis van proces en techniek;
 • Bereid tot volgen van aanvullende opleidingen.
 • Bereid om in een volcontinu ploegensysteem te werken

Offer

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een 33,6 urige werkweek
 • 27% onregelmatigheidstoeslag
 • 3% bonus
 • Een inwerktraject in dagdienst afhankelijk van jouw werkervaring
 • Een doordacht opleidingsplan richting management en technologie
 • Goede doorgroei mogelijkheden

Application

Sappi heeft de werving en selectie voor deze functie uitbesteed aan Paper Support One. Ben jij geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de “Apply Button”  Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Pim van Meeuwen, Manager Paper Support One, via +31.43.326.08.00 / +31.653.26.55.11. 

More news

Project Manager Mechanical & Plant Engineering – Gratkorn

Organization With over 400 years of paper production experience, Gratkorn Mill in Austria has been designed to create superior-quality paper using the latest technology. Gratkorn Mill is an integrated mill situated on either side of the river Mur near Graz (Austria). The mill produces high-quality multi-coated papers which are used for premium quality publications all […]

Shift Supervisor Sheet Finshing – Maastricht

This position has succesfully been filled

Introduction De shift Supervisor is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van zijn team (35 FTE) zodat rollen papier veilig, tijdig, efficiënt en effectief verwerkt worden tot vellen papier. Hiernaast ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat de geproduceerde vellen papier ingepakt (automatisch) en opgeslagen worden voor distributie. Sappi Maastricht produceert 280.000 ton gecoat […]

Group Manager Technical Customer Support – Home office or Mill in Europe

This position has succesfully been filled

Introduction The Manager Technical Customer Service has the overall coordination responsibility of the technical customer service for the Board Grades produced by our client mills. Strictly cooperate with the Supply Chain, Sales and Operations organisation in each area, assuring technical support on field applications through a TCS network made of people in mills as well […]

« More news