Production Shift Supervisor – Maastricht

Introduction

De Productie Shift Supervisor isverantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van zijn team (35 FTE) Hijdraagt het SHEQ-beleid uit en ontwikkelt een continuous improvement cultuur.Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor een de realisatie van hetgebudgetteerde tijd, snelheid en bewerking rendement van de afdeling. Opjaarbasis produceert de afdeling 280.000.000 kilo papier.

Sappi Maastricht is een papierproducent dieeen technologisch hoogwaardig productieproces en constante innovatie inzet voorhet maken van een kwalitatief vooraanstaand product. Hierbij staan duurzaamheiden respect voor mens, natuur en milieu voorop. Wij werken met gecertificeerdehernieuwbare grondstoffen en ons product is volledig recyclebaar.

De papierfabriek, gelegen aan de Maas,beschikt met de PM6 over een van de grootste machines ter wereld voormeervoudig gestreken karton. Op deze machine produceren Sappi grafisch kartonen verpakkingskarton (FBB) voor zowel de grafische- als deverpakkingsindustrie. De grafische producten onderscheiden zich door hunuitstekende oppervlak en bedrukbaarheid. Sappi levert een breed gamma aanproducten van mat tot glanzend. De verpakking -kartons onderscheiden zich dooreen zeer hoge bulk in combinatie met een zijde achtig oppervlak met hoge glansen witheid.

Bekijk het filmpje om een indruk tekrijgen van het productie- en verwerkingsproces van papier.De Productie Shift Supervisor isverantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van zijn team (35 FTE) Hijdraagt het SHEQ-beleid uit en ontwikkelt een continuous improvement cultuur.Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor een de realisatie van hetgebudgetteerde tijd, snelheid en bewerking rendement van de afdeling. Opjaarbasis produceert de afdeling 280.000.000 kilo papier.

Function

 • De Shift supervisor werkt in een vol continue ploegensysteem en begeleidt en ontwikkelt zijn team (± 35 FTE)
 • Draagt zorg voor een optimale bezetting van de afdeling (Verlof aanvragen/planning)
 • Monitort en begeleid zieke werknemers (wet poortwachter)
 • Voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met zijn medewerkers
 • Stelt samen met HR persoonlijke ontwikkelingsplannen op voor het team
 • Draagt het SHEQ-beleid (Safety, Health, Environment, Quality) verder uit en ontwikkelt een continuous improvement cultuur
 • Realiseert het gebudgetteerde tijd-, snelheid- en bewerkingsrendement van de afdeling (Papier machine, Off-coater en de Rollenverwerking;
 • Zorgt ervoor dat het geproduceerde product wordt gemaakt volgens de vastgestelde productspecificaties;
 • Initieert en het begeleidt kwalitatieve verbetering van het proces en product d.m.v. het doen van voorstellen, uitvoeren en beoordelen van verbeteringsvoorstellen en het doen van proeven;
 • Initieert procesoptimalisatie in termen van o.a. kwantiteit, operationele kosten, milieu, veiligheid, en werkklimaat
 • Beoordeelt voorstellen en voert kostenreductie plannen betreffende grondstoffen, verliezen en hulpmiddelen uit. (Lean process)

Requirements

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde , Chemische technology, Procestechniek of Elektrotechniek
 • Leidinggevende ervaring; (Werk / Sport / Jeugdbeweging / Studentenvereniging)
 • Bij voorkeur ervaring in de zwaardere industrie, max 8 jaar
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van MS Office pakket en SAP (pre)
 • Competenties: motivator, resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, klantvriendelijk, flexibel, daadkrachtig, analytisch denkvermogen, goede communicatieve vaardigheden stressbestendig;
 • Aantoonbare kennis van proces en techniek;
 • Bereid tot volgen van aanvullende opleidingen.
 • Bereid om in een volcontinu ploegensysteem te werken

Offer

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een 33,6 urige werkweek
 • 27% onregelmatigheidstoeslag
 • 3% bonus
 • Een inwerktraject in dagdienst afhankelijk van jouw werkervaring
 • Een doordacht opleidingsplan richting management en technologie
 • Goede doorgroei mogelijkheden

Application

Sappi heeft de werving en selectie voor deze functie uitbesteed aan Paper Support One. Ben jij geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de “Apply Button”  Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Pim van Meeuwen, Manager Paper Support One, via +31.43.326.08.00 / +31.653.26.55.11. 

More news

European Management Graduate Programme – Paper Division – Kemsley, United Kingdom

This position has succesfully been filled

Introduction DS Smith is committed to developing talent across all levels of the organisation. To help us continue to run the successful business DS Smith is today, we invest a significant amount of time, effort and attention in our graduates – who we see as our future leaders. Organization DS Smith is a leading provider […]

Plant Director – Eerbeek

This position has succesfully been filled

Introduction DS Smith Paper De Hoop is gevestigd in Eerbeek (Gelderland) en produceert met ruim 170 medewerkers circa 360.000 ton hoogwaardige pulp op basis van oud papier. Op basis hiervan wordt jaarlijks 360.000 ton verpakkingspapier geproduceerd met name bestemd voor de golfkarton industrie. De productie van papier vindt plaats met behulp van hoogwaardige en zeer […]

Vacature Shift Operations Manager – Eerbeek

This position has succesfully been filled

Over de werkgever DJP-De Hoop BV in Eerbeek is een papierfabriek en produceert 370.000 ton papier per jaar dat geleverd wordt aan de golfkarton-, gipsplaten- en honingraatindustrie. Bij ons zijn 170 collega’s werkzaam waarvan een groot gedeelte in de 5-ploegendienst. De productie van papier vindt plaats met behulp van hoogwaardige, zeer kapitaalintensieve apparatuur voorzien van […]

« More news