Shift Supervisor Sheet Finshing – Maastricht

Introduction

De shift Supervisor is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van zijn team (35 FTE) zodat rollen papier veilig, tijdig, efficiënt en effectief verwerkt worden tot vellen papier. Hiernaast ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat de geproduceerde vellen papier ingepakt (automatisch) en opgeslagen worden voor distributie.

Sappi Maastricht produceert 280.000 ton gecoat papier en karton van de hoogste kwaliteit. De afdeling Sheet Finishing verwerkt de rollen papier tot vellen, pakt deze vellen automatisch in en verzorgt de opslag en distributie. De afdeling Sheet Finishing is hoog geautomatiseerd. Het interne transport gebeurd grotendeels met AGV’s. De shift supervisors rapporteren aan de manager van de Sheet Finishing.

Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van het productie- en verwerkingsproces van papier.

Function

Leiding geven:

 • Het aansturen van een team van ± 30 personen. Je staat in voor de ontwikkeling van de kennis en competenties van jouw teamleden. Je zorgt voor een optimale inzetbaarheid.
 • Het optreden als coach, het begeleiden van het gehele team en het voeren van evaluatiegesprekken.
 • Het opstellen van de personeelsplanning zowel op korte als op lange termijn.

Veranderingsprocessen:

 • Het initiëren en implementeren van veranderingsprocessen voor de afdeling, mogelijk in samenwerking met de shift supervisors van de andere ploegen en de medewerkers van de dagdienst. Voorbeelden hiervan zijn het optimaliseren van lean management processen.
 • Het begeleiden van veranderingsprocessen binnen de eigen dienst.

Veiligheid en kwaliteit:

 • Het instrueren van medewerkers, toezien op de uitvoering van controles en zelf controles uitvoeren t.a.v. het product.
 • Het toezien op de naleving van gestelde regels en voorschriften binnen de Arbo-wet m.b.t. veiligheid, milieu en hygiëne(management) en arbeidstijden.
 • Het toezien op een verantwoord/optimaal gebruik van de ter beschikking staande machines en materialen. Signaleren van afwijkingen en gebreken en bewerkstelligen van zo vlot mogelijke in behandeling name door Technische Diensten.

Requirements

 • Afgeronde HBO opleiding techniek / logistiek / technische bedrijfskunde
 • 1 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Je hebt ervaring in het leiden en coachen van teams. (Werk / Sport / Jeugdbeweging / Studentenvereniging)
 • Sterk organisatorisch ingesteld.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Goede kennis van de bedrijfsprocessen is een pré.
 • Gevoel voor logistieke systemen.
 • Bereid zijn op te werken in een volcontinu systeem

Offer

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Zeer goede secondaire arbeidsvoorwaarden
 • Een 32 urige werkweek
 • 27% ploegentoeslag
 • 3% bonus
 • Een inwerktraject in dagdienst
 • Een doordacht opleidingsplan richting management en technologie
 • Een opleidingstraject in dagdienst
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede doorgroeimogelijkheden

Application

Sappi heeft de werving en selectie voor deze functie uitbesteed aan Paper Support One. Ben jij geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de “Apply Button”  Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Pim van Meeuwen, Manager Paper Support One, via +31.43.326.08.00 / +31.653.26.55.11. 

More news

Productie Manager – Lanaken

Organization Lanaken Mill in Belgium produces a variety of pulp and high-quality coated fine papers. Lanaken Mill, situated on the Albert Canal in north-eastern Belgium, is an integrated mill that produces chemi thermo-mechanical pulp (CTMP) on the basis of sawmill waste and tree prunings from durable forest maintenance. That way the mill is over 60% […]

Supply Chain IT Solutions Manager – Amsterdam, The Netherlands

This position has succesfully been filled

Introduction The role of IT Solution Manager owns building strategic IT capabilities with internal and external suppliers, including technical design and delivery of innovative and effective solutions that enables transformation, and the embedding of high levels of service qualities in all systems and processes owned within the Supply Chain Domain. This role is responsible for […]

Shift Supervisor – Maastricht

This position has succesfully been filled

Function Ben jij klaar voor een grote stap in jouw carrière? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een Shift Supervisor die veiligheid, team ontwikkeling en proces optimalisatie hoog in het vaandel heeft staan. Heb jij een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende in een productieomgeving? Lees dan snel verder! Hoofdtaken: […]

« More news