Shift Supervisor Sheet Finshing – Maastricht

Introduction

De shift Supervisor is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van zijn team (35 FTE) zodat rollen papier veilig, tijdig, efficiënt en effectief verwerkt worden tot vellen papier. Hiernaast ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat de geproduceerde vellen papier ingepakt (automatisch) en opgeslagen worden voor distributie.

Sappi Maastricht produceert 280.000 ton gecoat papier en karton van de hoogste kwaliteit. De afdeling Sheet Finishing verwerkt de rollen papier tot vellen, pakt deze vellen automatisch in en verzorgt de opslag en distributie. De afdeling Sheet Finishing is hoog geautomatiseerd. Het interne transport gebeurd grotendeels met AGV’s. De shift supervisors rapporteren aan de manager van de Sheet Finishing.

Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van het productie- en verwerkingsproces van papier.

Function

Leiding geven:

 • Het aansturen van een team van ± 30 personen. Je staat in voor de ontwikkeling van de kennis en competenties van jouw teamleden. Je zorgt voor een optimale inzetbaarheid.
 • Het optreden als coach, het begeleiden van het gehele team en het voeren van evaluatiegesprekken.
 • Het opstellen van de personeelsplanning zowel op korte als op lange termijn.

Veranderingsprocessen:

 • Het initiëren en implementeren van veranderingsprocessen voor de afdeling, mogelijk in samenwerking met de shift supervisors van de andere ploegen en de medewerkers van de dagdienst. Voorbeelden hiervan zijn het optimaliseren van lean management processen.
 • Het begeleiden van veranderingsprocessen binnen de eigen dienst.

Veiligheid en kwaliteit:

 • Het instrueren van medewerkers, toezien op de uitvoering van controles en zelf controles uitvoeren t.a.v. het product.
 • Het toezien op de naleving van gestelde regels en voorschriften binnen de Arbo-wet m.b.t. veiligheid, milieu en hygiëne(management) en arbeidstijden.
 • Het toezien op een verantwoord/optimaal gebruik van de ter beschikking staande machines en materialen. Signaleren van afwijkingen en gebreken en bewerkstelligen van zo vlot mogelijke in behandeling name door Technische Diensten.

Requirements

 • Afgeronde HBO opleiding techniek / logistiek / technische bedrijfskunde
 • 1 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Je hebt ervaring in het leiden en coachen van teams. (Werk / Sport / Jeugdbeweging / Studentenvereniging)
 • Sterk organisatorisch ingesteld.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Goede kennis van de bedrijfsprocessen is een pré.
 • Gevoel voor logistieke systemen.
 • Bereid zijn op te werken in een volcontinu systeem

Offer

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Zeer goede secondaire arbeidsvoorwaarden
 • Een 32 urige werkweek
 • 27% ploegentoeslag
 • 3% bonus
 • Een inwerktraject in dagdienst
 • Een doordacht opleidingsplan richting management en technologie
 • Een opleidingstraject in dagdienst
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede doorgroeimogelijkheden

Application

Sappi heeft de werving en selectie voor deze functie uitbesteed aan Paper Support One. Ben jij geïnteresseerd in deze functie reageer dan via de “Apply Button”  Voor vragen over deze functie kan je contact opnemen met Pim van Meeuwen, Manager Paper Support One, via +31.43.326.08.00 / +31.653.26.55.11. 

More news

Group Manager Technical Customer Support – Home office or Mill in Europe

This position has succesfully been filled

Introduction The Manager Technical Customer Service has the overall coordination responsibility of the technical customer service for the Board Grades produced by our client mills. Strictly cooperate with the Supply Chain, Sales and Operations organisation in each area, assuring technical support on field applications through a TCS network made of people in mills as well […]

Supply Chain IT Solutions Manager – Amsterdam, The Netherlands

Introduction The role of IT Solution Manager owns building strategic IT capabilities with internal and external suppliers, including technical design and delivery of innovative and effective solutions that enables transformation, and the embedding of high levels of service qualities in all systems and processes owned within the Supply Chain Domain. This role is responsible for […]

Production Shift Supervisor – Maastricht

Introduction De Productie Shift Supervisor isverantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van zijn team (35 FTE) Hijdraagt het SHEQ-beleid uit en ontwikkelt een continuous improvement cultuur.Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor een de realisatie van hetgebudgetteerde tijd, snelheid en bewerking rendement van de afdeling. Opjaarbasis produceert de afdeling 280.000.000 kilo papier. Sappi Maastricht […]

« More news