Manager Stofvoorbereiding – Eerbeek

Introductie

De afdeling Stofbereiding is verantwoordelijk voor het leveren van schone papiervezel naar de papiermachines. Binnen de afdeling Stofbereiding werken er circa 17 operators verdeeld over 5 ploegen. Als manager stuur jij deze afdeling aan.

Over de werkgever

DJP-De Hoop BV in Eerbeek is een papierfabriek en produceert 370.000 ton papier per jaar dat geleverd wordt aan de golfkarton-, gipsplaten- en honingraatindustrie. Bij ons zijn 170 collega’s werkzaam waarvan een groot gedeelte in de 5-ploegendienst. De productie van papier vindt plaats met behulp van hoogwaardige, zeer kapitaalintensieve apparatuur voorzien van geavanceerde besturingssystemen. Recent is De Hoop overgenomen door De Jong Packaging uit De Lier.

Functie

De afdeling Stofbereiding is verantwoordelijk voor het leveren van schone papiervezel naar de papiermachines. Binnen de afdeling Stofbereiding werken er circa 17 operators verdeeld over 5 ploegen. Als manager stuur jij deze afdeling aan.

Je bent met name verantwoordelijk voor:

  • Veiligheid in de afdeling Stofbereiding
  • Aansturing teamleiders Stofbereiding incl. functioneringsgesprekken, verzuimbegeleiding, opleidingsplannen en het afdelingsoverleg
  • Het opstellen van het Stofbereiding verbeterjaarplan
  • Halen KPI’s van de afdeling zoals time efficiency, kosten, inzet grondstoffen en waterverbruik.
  • Actieve deelname LEAN-programma van de afdeling (continue verbeteren)
  • Het opstellen van het Stofvoorbereiding budget en het bewaken van de uitvoering

Functie-eisen

Naast een gedegen technische basis op HBO werk- en denkniveau in de richting papier- en of procestechnologie verwachten wij dat je met jouw manier van leidinggeven de afdeling in staat stelt om de gestelde doelen te halen. Door een coachende stijl van leidinggeven zet je de mensen in hun kracht en creëer je betrokkenheid bij het veranderen en verbeteren van de afdeling.

Je hebt dan ook aantoonbare ervaring met continue verbeterprojecten en het verder ontwikkelen van je team is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Het aanbod

  • Een uitstekend salaris en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, onder meer door goede opleidingsfaciliteiten.
  • Prima werksfeer bij een gezond en dynamisch bedrijf.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Pim van Meeuwen via 043-3260800 of 0653265511.

Solliciteren

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Load dan uw CV op via de “apply button” en wij nemen contact op voor het maken van een afspraak.

More news

European Management Graduate Programme – Paper Division – Kemsley, United Kingdom

This position has succesfully been filled

Introduction DS Smith is committed to developing talent across all levels of the organisation. To help us continue to run the successful business DS Smith is today, we invest a significant amount of time, effort and attention in our graduates – who we see as our future leaders. Organization DS Smith is a leading provider […]

Operations manager – The Netherlands

This position has succesfully been filled

Introduction Oversees all daily operations of the plant from production and manufacturing to ensure policies and procedures are followed. Develop processes that will maximize stewardship, safety, quality, and productivity. Interacts with senior management to assure all financial and KPI targets are met and that kaizen is continuous.  Provide overall leadership and management of plant personnel […]

Technologist / Projectmanager Pulp CAPEX projects – Gratkorn, Austria

Introduction Sappi is a global company focused on providing dissolving wood pulp, paper pulp, paper-based and biorefinery solutions to its customers in over 150 countries. Formed in 1936 in South Africa, Sappi established itself in Europe through a series of acquisitions that started in the 1990’s in the UK, Germany, Belgium and The Netherlands. Our […]

« More news