Production Shiftleader – Maastricht, The Netherlands

Introductie

Als Production Shiftleader zal jij na een inwerk- en opleidingsperiode leiding geven aan een team van 25 medewerkers in een volcontinu diensten rooster waarbij jij zorgdraagt voor de dagelijkse operatie van de papierproductie in termen van kwantiteit, kwaliteit en kosten.

Over de werkgever

Sappi Europe SA is de grootste producent van Europa van coated papier dat wordt gebruikt voor kwalitatief hoogwaardige tijdschriften, catalogi, boeken en high-end reclamedrukwerk. Het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich in Brussel. Meer informatie over Sappi is te vinden op www.sappi.com

Sappi Maastricht produceert Grafisch karton en Verpakkingskarton in de gramgewichten 200 tot 400 gram/m2. Sappi produceert éénzijdig en tweezijdig gecoat papier, in rollen van diverse diameter of in vellen in zeer diverse formaten. Het grafisch papier is zeer geschikt voor vervaardigen van tijdschriften, brochures en catalogi. Het verpakkingskarton is uitermate geschikt voor het vervaardigen van hoogwaardige verpakkingen waarbij bedrukbaarheid en verwerkbaarheid een belangrijke rol spelen. Het papier voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en draagt bij aan een efficiënt drukproces. Door de centrale ligging in Europa kan Sappi Maastricht zijn producten snel en efficiënt leveren in héél West-Europa.

Voor de vestiging in Maastricht zijn wij op zoek naar een Production Shiftleader die met zijn teamgenoten samen wil werken aan het behalen van doelstellingen, zijn team verder ontwikkelt en op zoek gaat naar effectieve oplossingen.

Functie

Als Production Shiftleader PM6 bent jij verantwoordelijk voor:

 • Begeleiden en verder ontwikkelen van de medewerkers in jouw team;
 • Realiseren van het gebudgetteerde tijd-, snelheid- en bewerkingsrendement;
 • Productie afleveren volgens de gangbare normen volgens vastgestelde productiespecificaties;
 • Nemen van initiatieven en betrokken zijn bij kwalitatieve verbetering van het proces en product d.m.v. het doen van voorstellen, uitvoeren en beoordelen van verbeteringsvoorstellen en proeven;
 • Procesoptimalisatie in termen van o.a. kwantiteit, operationele kosten, milieu, veiligheid, en werkklimaat
 • Voorstellen, beoordelen en uitvoeren van kostenreductieplannen betreffende grondstoffen, grondstofverliezen, bespanningen en hulpmiddelen: Lean proces
 • Uitdragen van het SHEQ-beleid (Safety, Health, Environment, Quality) binnen jouw team.

Functie-eisen

Jouw profiel:

 • Afgeronde Bachelor opleiding is een harde vereiste, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek of Chemische Technologie.
 • Enkele aren leidinggevende ervaring (bij voorkeur) in de zwaardere industrie;
 • Bereid tot volgen van aanvullende opleidingen;
 • Bereid om in een volcontinu rooster te werken (5 ploegendienst);
 • Goede leidinggevende capaciteiten, bij voorkeur opgedaan in een leidinggevende functie binnen de proces industrie;
 • De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties: motivator/coach, resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, klantvriendelijk, flexibel, daadkrachtig, analytisch denkvermogen en stressbestendig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Het aanbod

 • Een leidinggevende functie in een hoogtechnologische omgeving;
 • Zeer goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 27%;
 • 33,5 urige werkweek;
 • Goede doorgroei mogelijkheden!

Informatie

Mocht jij vragen hebben, aarzel dan niet en neem telefonisch contact op met Pim van Meeuwen via +316 53 26 55 11

Solliciteren

Bent jij geïnteresseerd? Load dan jouw CV op via de “Apply” button. Wij kijken uit naar jouw reactie!

More news

European Paper Graduate Programme – Asschaffenburg, Germany

This position has succesfully been filled

Introduction International settingThe Paper Graduate Programme will be split across several paper mills in Europe (The Netherlands, UK, Italy, France, Germany, Romania, Croatia and Bulgaria). By joining the graduate programme, you will be given the opportunity to gain a solid professional experience by working on strategic projects and develop your management skills. Your position allows […]

H&S manager – Madrid

This position has succesfully been filled

Information Pim van Meeuwen+ 31 43 326 08 00 Application Pim van Meeuwen+ 31 43 326 08 00

Head of Programme Delivery – Amsterdam

This position has succesfully been filled

Introduction Our client is a leading provider of corrugated packaging and its European HQ is located in Amsterdam, The Netherlands. We are looking for a Head of Programme Delivery for the Paper Sourcing division. Function The PS Head of Progam Delivery manages the agreed Delivery Governance Model on behalf of the PS management team. You […]

« More news