Production Shiftleader (junior) – Maastricht, The Netherlands

Introductie

Als Production Shiftleader zal jij na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode leiding geven aan een team van 25 medewerkers in een volcontinu diensten rooster waarbij jij zorgdraagt voor de dagelijkse operatie van de papierproductie in termen van kwantiteit, kwaliteit en kosten.

Over de werkgever

Sappi Europe SA is de grootste producent van Europa van coated papier dat wordt gebruikt voor kwalitatief hoogwaardige tijdschriften, catalogi, boeken en high-end reclamedrukwerk. Het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich in Brussel. Meer informatie over Sappi is te vinden op www.sappi.com

Sappi Maastricht produceert Grafisch karton en Verpakkingskarton in de gramgewichten 200 tot 400 gram/m2. Sappi produceert éénzijdig en tweezijdig gecoat papier, in rollen van diverse diameter of in vellen in zeer diverse formaten. Het grafisch papier is zeer geschikt voor vervaardigen van tijdschriften, brochures en catalogi. Het verpakkingskarton is uitermate geschikt voor het vervaardigen van hoogwaardige verpakkingen waarbij bedrukbaarheid en verwerkbaarheid een belangrijke rol spelen. Het papier voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en draagt bij aan een efficiënt drukproces. Door de centrale ligging in Europa kan Sappi Maastricht zijn producten snel en efficiënt leveren in héél West-Europa.

Voor de vestiging in Maastricht zijn wij op zoek naar een Production Shiftleader die met zijn teamgenoten samen wil werken aan het behalen van doelstellingen, zijn team verder ontwikkelt en op zoek gaat naar effectieve oplossingen.

Functie

Als Production Shiftleader PM6 bent jij verantwoordelijk voor:

 • Begeleiden en verder ontwikkelen van de medewerkers in jouw team;
 • Realiseren van het gebudgetteerde tijd-, snelheid- en bewerkingsrendement;
 • Productie afleveren volgens de gangbare normen volgens vastgestelde productiespecificaties;
 • Nemen van initiatieven en betrokken zijn bij kwalitatieve verbetering van het proces en product d.m.v. het doen van voorstellen, uitvoeren en beoordelen van verbeteringsvoorstellen en proeven;
 • Procesoptimalisatie in termen van o.a. kwantiteit, operationele kosten, milieu, veiligheid, en werkklimaat
 • Voorstellen, beoordelen en uitvoeren van kostenreductieplannen betreffende grondstoffen, grondstofverliezen, bespanningen en hulpmiddelen: Lean proces
 • Uitdragen van het SHEQ-beleid (Safety, Health, Environment, Quality) binnen jouw team.

Functie-eisen

Jouw profiel:

 • Afgeronde Bachelor opleiding is een harde vereiste, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek of Chemische Technologie.
 • Max twee jaar ervaring;
 • Bereid tot volgen van aanvullende opleidingen;
 • Bereid om in een volcontinu rooster te werken (5 ploegendienst);
 • Goede leidinggevende capaciteiten, bij voorkeur opgedaan in een leidinggevende functie binnen de proces industrie;
 • De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties: motivator/coach, resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, klantvriendelijk, flexibel, daadkrachtig, analytisch denkvermogen en stressbestendig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van ERP systemen en MS Office pakket;
 • Aantoonbare kennis van proces en techniek.

Het aanbod

 • Het bruto jaar salaris bedraagt tussen de € 41.000 – € 59.000. (HRL14) Bij volledige en volwaardige functievervulling worden de functie in HRL 15 schaal hoger ingeschaald.
 • Zeer goede secondaire arbeidsvoorwaarden
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 27%.
 • 33,5 urige werkweek
 • Een intensieve trainingsprogramma
 • Goede doorgroei mogelijkheden

Informatie

Mocht jij vragen hebben, aarzel dan niet en neem telefonisch contact op met Pim van Meeuwen via +316 53 26 55 11

Solliciteren

Bent jij geïnteresseerd? Load dan jouw CV op via de “Apply” button. Wij kijken uit naar jouw reactie!

More news

European Manufacturing Trainee (m/f) – Europe

This position has succesfully been filled

Introduction For a leading international paper company with mills in Europe, USA and South Africa we are looking for top technical talent.  Function Purpose of the job: the two year European Management Trainee Programme has the purpose to develop future managers. It consists of two or more multidisciplinary assignments which can be situated in different […]

Product Development Manager – HQ / Mills / Sales Offices

Introduction The Product Development manager has the overall coordination responsibility of creating and introducing new products to the market. He/She drives new products development by bench-marking competition by gathering business intelligence on customer needs and trends. Lead research and development activities with external partners (R&D Centers, Universities, etc.) and experts. Organization RDM Group is the […]

Productie Technoloog – Maastricht

This position has succesfully been filled

Introductie Als Productie Technoloog zult u zich in een intensieve opleidingsperiode het productieproces eigen maken. U zult zelfstandig deelprojecten uitvoeren. Hierna volgt een opleidingsperiode tot leidinggevende, waarin u voor een bepaalde periode leiding zal geven aan een team van ongeveer 25 medewerkers. Tijdens deze periode werkt u in een volcontinu dienstenrooster waarbij u zorg draagt […]

« More news