Production Shiftleader – Maastricht, The Netherlands

Introductie

Als Production Shiftleader zal jij na een inwerk- en opleidingsperiode leiding geven aan een team van 25 medewerkers in een volcontinu diensten rooster waarbij jij zorgdraagt voor de dagelijkse operatie van de papierproductie in termen van kwantiteit, kwaliteit en kosten.

Over de werkgever

Sappi Europe SA is de grootste producent van Europa van coated papier dat wordt gebruikt voor kwalitatief hoogwaardige tijdschriften, catalogi, boeken en high-end reclamedrukwerk. Het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich in Brussel. Meer informatie over Sappi is te vinden op www.sappi.com

Sappi Maastricht produceert Grafisch karton en Verpakkingskarton in de gramgewichten 200 tot 400 gram/m2. Sappi produceert éénzijdig en tweezijdig gecoat papier, in rollen van diverse diameter of in vellen in zeer diverse formaten. Het grafisch papier is zeer geschikt voor vervaardigen van tijdschriften, brochures en catalogi. Het verpakkingskarton is uitermate geschikt voor het vervaardigen van hoogwaardige verpakkingen waarbij bedrukbaarheid en verwerkbaarheid een belangrijke rol spelen. Het papier voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en draagt bij aan een efficiënt drukproces. Door de centrale ligging in Europa kan Sappi Maastricht zijn producten snel en efficiënt leveren in héél West-Europa.

Voor de vestiging in Maastricht zijn wij op zoek naar een Production Shiftleader die met zijn teamgenoten samen wil werken aan het behalen van doelstellingen, zijn team verder ontwikkelt en op zoek gaat naar effectieve oplossingen.

Functie

Als Production Shiftleader PM6 bent jij verantwoordelijk voor:

 • Begeleiden en verder ontwikkelen van de medewerkers in jouw team;
 • Realiseren van het gebudgetteerde tijd-, snelheid- en bewerkingsrendement;
 • Productie afleveren volgens de gangbare normen volgens vastgestelde productiespecificaties;
 • Nemen van initiatieven en betrokken zijn bij kwalitatieve verbetering van het proces en product d.m.v. het doen van voorstellen, uitvoeren en beoordelen van verbeteringsvoorstellen en proeven;
 • Procesoptimalisatie in termen van o.a. kwantiteit, operationele kosten, milieu, veiligheid, en werkklimaat
 • Voorstellen, beoordelen en uitvoeren van kostenreductieplannen betreffende grondstoffen, grondstofverliezen, bespanningen en hulpmiddelen: Lean proces
 • Uitdragen van het SHEQ-beleid (Safety, Health, Environment, Quality) binnen jouw team.

Functie-eisen

Jouw profiel:

 • Afgeronde Bachelor opleiding is een harde vereiste, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Procestechniek of Chemische Technologie.
 • Enkele aren leidinggevende ervaring (bij voorkeur) in de zwaardere industrie;
 • Bereid tot volgen van aanvullende opleidingen;
 • Bereid om in een volcontinu rooster te werken (5 ploegendienst);
 • Goede leidinggevende capaciteiten, bij voorkeur opgedaan in een leidinggevende functie binnen de proces industrie;
 • De ideale kandidaat beschikt over de volgende competenties: motivator/coach, resultaatgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, klantvriendelijk, flexibel, daadkrachtig, analytisch denkvermogen en stressbestendig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van ERP systemen en MS Office pakket;
 • Aantoonbare kennis van proces en techniek.

Het aanbod

 • Een leidinggevende functie in een hoogtechnologische omgeving;
 • Zeer goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 27%;
 • 33,5 urige werkweek;
 • Goede doorgroei mogelijkheden.

Informatie

Mocht jij vragen hebben, aarzel dan niet en neem telefonisch contact op met Pim van Meeuwen via +316 53 26 55 11

Solliciteren

Bent jij geïnteresseerd? Load dan jouw CV op via de “Apply” button. Wij kijken uit naar jouw reactie!

More news

Health & Safety Cluster Advisor – Amsterdam, Linz, Bilbao, Pamplona, Bordeaux, Pitea

This position has succesfully been filled

Introduction Smurfit Kappa is an industry leader with 350 production sites around the world. Globally, 46,000 are employed in 35 countries. They own approximately 68,000 hectares of forest globally. Their forest estate management is based on sustainable development principles, promoting economic growth, a responsible use of natural resources and fostering social equity. SK provides recycling solutions to ensure […]

Sales Director France – Home Office

Introduction The Sales Director is in charge of selling the RDM product portfolio in France. He/she defines and implements the company’s business strategy in accordance with objectives of economic profitability and the general strategy determined by the Sales Director. He/she strictly collaborates with the Mills to assure achieving the P&L budget results. He/she gives market […]

Operations manager – The Netherlands

This position has succesfully been filled

Introduction Oversees all daily operations of the plant from production and manufacturing to ensure policies and procedures are followed. Develop processes that will maximize stewardship, safety, quality, and productivity. Interacts with senior management to assure all financial and KPI targets are met and that kaizen is continuous.  Provide overall leadership and management of plant personnel […]

« More news